Viata oricarui om este o poveste care merita spusa.
In spatele fiecarui trup este un suflet, iar in spatele fiecarui copil nascut, a fiecarei reusite, dezamagiri, iubiri, meserii alese si apoi practicate cu pasiune, in spatele fiecarei inventii, carti scrise, piese musicale sau a fiecarui rol jucat de un actor, exista o poveste.
Forta povestilor merita facuta cunoscuta tuturor. E greu de uitat profunzimea experientei si intimitatea actului care are loc intre bunica asezata la capul patului rostind o poveste si copilul vrajit care o asculta. Si care nu uita niciodata in viata acele momente.
Povestile au multa forta: starnesc emotii puternice, vindeca, inspira, muta munti in viata unui om, provoaca schimbari si leaga sau dezleaga oameni. In terapie, metaforele din povesti constituie o sursa pretioasa pentru vindecare, avand, In cadrul intalnirilor din cabinet, influente transformatoare in vietile multor oameni.
Parinti, profesori, mentori, terapeuti, oameni in general, va invit sa cititi, sa scrieti si sa folositi povestile. Viata noastra poate fi mai luminoasa privita prin lentilele povestilor, iar copilul interior din noi va fi fericit mai des.


www.arboca.ro – Psiholog sector 3, Bucuresti