Implicare Sociala Pentru O Lume Mai Buna

Ca aport personal in construirea unei lumi mai bune, o parte din timpul meu il dedic activitatilor de voluntariat.

Asociatia „Ajuta Viata”

Sprijinim in mod activ proiectul extraordinar pornit in anul 2014 de doi oameni minunati, cu inimi mari si caractere frumoase.

Asociatia „Ajuta Viata” sustine, prin intermediul unei game complete de servicii si produse medicale specializate, persoanele cu dizabilitati din Romania. Promoveaza viata activa, reintegrarea sociala si o atitudine pozitiva in fata dificultatilor vietii.

https://www.ajutaviata.ro/

Asociatia Vise si Emotii

In colaborare cu Asociatia Vise si Emotii organizam, in mod gratuit, grupuri de suport pentru pacientii oncologici si pentru familiile acestora. De asemenea oferim servicii de consiliere si psihoterapie individuala pentru persoanele bolnave de cancer si pentru familiile acestora.

Salvati Copiii

Sub umbrela Salvati Copiii, organizam, in mod gratuit, grupuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la anumite scoli din Bucuresti.

Important!

Va rog contactati-ma pentru detalii sau daca stiti oameni in situatii defavorizate care au nevoie de ajutor.

Nu in ultimul rand, organizam sedinte de consiliere psihologica si psihoterapie cu pret preferential sau chiar gratuite pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru cadrele medicale afectate de impactul Covid in vietile noastre, ale tuturor.

Adresă

Adresa cabinet 1: Aleea Negru Voda nr 4, Bucuresti, sector 3 (zona metrou Piata Unirii)

Adresa cabinet 2: Strada Laborator nr. 128, bloc 39, parter, Bucuresti, sector 3 (zona metrou Dristor)

Telefon

0788 776 140

Email

psiholog.danasitaru@gmail.com