Ei vor intelege ceea ce noi reusim sa le transmitem. Mai presus de vorbe, copiii invata din faptele noastre pentru ca noi le suntem modele de comportament, simtire si viata.


Chiar daca gandurile negative si emotiile intense au tendinta sa ne compleseasca in aceste vremuri tulburi, studiile arata ca un focus pe viitor si pe proiecte care inseamna ceva pentru noi ajuta la restabilirea echilibrului interior si la cresterea motivatiei pentru viata.


Si copiii vor fi mai bine daca ne vad pe noi ca ne urmam cu incapatanare planurile si visurile. Avem curajul sa rezervam vacante, sa mergem la interviuri pentru a lua un job mai bun, sa iesim din casa sa ne intalnim perechea, sa ne reannoim abonamentul la piscina si sa continuam cu ardoare sa ne facem planuri de viata. Ele ne vor tine ancorati intr-o realitate personala care ne va motiva sa mergem inainte privind catre maine cu proiecte personale in minte, nu cu frici.
Aceasta atitudine o vom transmite si copiilor nostri pe care ii vom ajuta sa isi traiasca vietile si sa nu sara peste etape frumoase ale copilariei cu care nu se vor mai intalni niciodata.
Sanatate si putere, oameni buni!